CallowFit Sauzen & Dressings

 

Nu bij De Afslank Studio te verkrijgen, CallowFit Sauzen & Dressings .

 

NIEUW         Chocolade saus

Maak je toetje nog net iets lekkerder met deze heerlijke chocolade dessertsaus. De nieuwe trend voor de gezonde voeding. Ook deze Chocolade saus bevat geen toegevoegde smaakversterkers, suiker en vet.

Mayonaise  

Mayo style saus, de mayonaise  zonder toevoeging van vet en suiker.

Ketchup  

Een fijne en zoetzure saus gemaakt van tomaten en specerijen. Er zijn aan deze ketchup saus geen extra vet, suiker of smaakversterkers toegevoegd. Perfecte smaak, geschikt voor elke maaltijd, pasta, vlees, kip, rijst, aardappelen of een heerlijk frietje.

Curry ketchup

Een fijne en kruidige ketchup saus met een zuivere curry smaak niet van echt te onderscheiden. Er zijn aan deze curry ketchup saus geen vet, suiker of smaakversterkers toegevoegd. Perfecte smaak, geschikt voor elke maaltijd, vlees, kip, rijst, aardappelen en natuurlijk bij de frietjes.

CallowFit Tasty Toscana
Fruitig- pittige saus. Een charmante buitenkant met de aard van een sterke rode saus en een perfecte consistentie. Een fijne en kruidige mediterraanse smaak met een licht kruidige italiaanse noot. De perfecte aanvulling op elke maaltijd en snack. Ideaal voor kip, vlees, pasta, rijst of aardappelen.

CallowFit Fancy Garlic
Zachte en pittige saus. Smaakt als knoflookmayonaise. Kleur is wit en de saus ruikt aangenaam naar kruidige knoflook. De saus rond, kruidig en vol van smaak. Perfect bij vlees, BBQ of als saladedressing. Voor alle knoflookliefhebbers.

CallowFit Sweet Chili
Hete en pittige saus. Verpakt in een rood ´sweet chili ´jasje met een perfecte consistentie. Een heerlijke balans tussen zoet en pittig met een paprika noot. De perfecte aanvulling voor veel maaltijden en snacks. Ideaal voor kip, pasta, rijst of groente.

CallowFit Honey Musterd
Zoet en kruidige saus. Een intense donker gele kleur met een perfecte consistentie. Een verrukkelijk en pure smaak van echte honing en echte mosterd gecombineerd. De perfecte aanvulling voor veel maaltijden en snacks. Ideaal voor kip, vlees, salade of sandwiches.

CallowFit Caesar Style
Full-body saus. Met de typische Caesar kleur en de perfecte consistentie. Een delicatesse parmezaanse kaas smaak met een zacht pittige noot en een vleugje peterselie. Perfect voor vis, salade en als dip.

CallowFit 1000 Island Style
Verse en frisse saus. Een prachtige licht oranje kleur met de perfecte consistentie. Een aangename, zuinig -zoete basis smaak met lichte peper, dille en komkommernoot. Perfect voor vis, salade en als dip.

CallowFit Smokey BBQ
Een karakteristieke donkerbruine kleur met de perfecte consistentie. Een licht rokerige basis smaak met een verfijnde noot van bbq en mosterd. Perfect voor BBQ´s en als dip. Ideaal voor rundvlees, aardappelen en gegrilde groente.