Ervaringen

6 juli 2021, Ballancer

Via, via heb ik Jacqueline leren kennen. Mijn knie pijnen zijn ondragelijk (2 halve nieuwe knieën). Dokters konden mij geen ondersteuning bieden in mijn zware fulltime job als poetsvrouw. Dankzij dit pak, de Ballancer, zijn al mijn pijnen verdwenen en kan ik dus weer aangenaam leven. Jacqueline is bovendien een zeer aangename, lieve vrouw met het hart op de juiste plaats. Bedankt Jacqueline.

Liefs Martine D.

26 maart 2021,  Afvallen met de Virtuele Maagband en gezonde voeding

Had je mij een paar maanden geleden gezegd dat ik 16 kilo zou kwijtraken, zou ik je nooit geloofd hebben. Zou je erbij gezegd hebben dat ik lekker zou eten en er ook bij zou bewegen, zou ik je voor gek verklaard hebben. Ik zou voor altijd die dikke blijven. Moe, futloos, uitgeput. Misschien nog één poging. Mijn laatste hoop……..

En kijk nu!  Ik voel me zoveel beter, ik heb meer energie en ik ben vrolijker! Ik eet gezond en veel!

Het zou niet gelukt zijn zonder Jacqueline. Haar kennis, haar raad en haar steun. Ik ben zo dankbaar. Dat ik terug naar mezelf kan kijken in de spiegel is het mooiste geschenk dat ik mezelf kon geven.

CK.

9 oktober 2020, SLIMdiet

Met de Corona was ik echt wat kilo´s bijgekomen en daar wilde ik snel vanaf want ik voelde me echt niet goed in vel. Ik had al vaker de advertenties gezien op fb van De Afslank Studio met SLIMdiet. Ik heb een afspraak gemaakt en ben gestart met het assortiment box van SLIMdiet. Zo kon ik alle producten eerst eens proeven. Na de eerste week was ik al 2,5 kg afgevallen. Ik was super blij.

Wekelijks kwam ik bij Jacqueline om mij te laten wegen en na elke week was ik weer gewicht kwijt. Ik liep elke week met een big smile naar buiten. Ik heb nu mijn doelgewicht behaald. En ik wordt nog steeds begeleid door Jacqueline met gezonde voeding zodat ik niet terug ga naar mijn oude gewoontes. Ik ben zo blij dat ik van mijn Corona kilo´s, en zelf iets meer, af ben. Super bedankt!

F.

21 september 2020, gezonde voeding

Van het ene dieet naar het andere dieet. Het één was nog beter als het ander, zeiden ze. En  ik begon er steeds weer met goede moet aan maar na een periode stond ik weer stil en stopte ik weer want ik kon het gewoon niet vol houden. Ik was het allemaal moe gegeten. Ik wilde niet meer diëten, ik wilde gewoon lekker eten en genieten. Maar hoe moest ik dat doen, ik had overgewicht waar ik graag vanaf wilde.

Ik kwam heel toevallig op de website van De Afslank Studio terecht en daar zag ik verschillende mogelijkheden en ik kon een vrijblijvende afspraak maken. Ik heb de stap gewaagt, want wat had ik te verliezen. Ik heb een heel fijn en goed gesprek gehad met Jacqueline. Ze heeft me ook goed geadviseerd. Ik ben koolhydraat arm gaan eten onder begeleiding van Jacqueline. Een wekelijks weegmoment en ik kan lekker en gezond eten zonder het idee te hebben dat ik op dieet ben. Heerlijk. Ook de heerlijke recepten en de tips die Jacqueline me geeft zijn erg fijn.

Ik ben al heel wat kilo´s kwijt, waar ik super blij mee ben. En als mensen om mij heen vragen met welk dieet ik nu weer bezig ben dan zeg ik altijd “ik ben niet op dieet, ik eet alleen geen koolhydraten meer, dit doe ik onder begeleiding van Jacqueline, van De Afslank Studio”. 

Ik heb zoveel energie gekregen, ik voel me zo goed. Ik kan het iedereen aanraden.  Ik heb nog een paar kilo´s te gaan maar ook dat gaat me lukken met de goede begeleiding en ondersteuning van Jacqueline. Alvast super bedankt Jacqueline.

SL

18 augustus 2020

Hypnose werkt!

Al mijn hele leven sukkel ik met mijn overgewicht en heb al menig pogingen ondernomen om te vermageren. Alles geprobeerd: diëtiste, shakes, WW, soepdieet, ….. Ik viel wel af maar ze kwamen er net zo snel weer bij en meer. Waarschijnlijk heel herkenbaar voor velen.

Op 10-6-2020 heb ik de beslissing genomen om me te laten hypnotiseren bij De Afslank Studio. Geloofde ik erin? Absoluut niet en stond er zeer twijfelachtig tegenover. Mijn grootste probleem was koeken, chips en nootjes. 3/4 van de dag leefde ik vreselijk ongezond! Ik kende geen grenzen meer en at de hele dag door ongezond.

Na een intake gesprek met  Jacqueline voelde ik me volledig op mijn gemak en besloot ik om het een kans te geven. De beste beslissing die ik ooit genomen heb! Mijn drang om koeken en chips te eten is volledig verdwenen vanaf dag 1.

Nu bijna 2 maanden later ben ik trots om te kunnen zeggen dat ik al 12 kilo afgevallen ben, ondersteund door een dieet. Nu kan ik het perfect volhouden en kom ik niet steeds in de verleiding naar zoetigheid.

Dank je wel Jacqueline, je hebt mijn leven grondig veranderd!

Ingrid Rutten

18 februari 2020, afvallen met de Virtuele Maagband en gezonde voeding.

In december was ik op een punt aangekomen dat ik niet meer kon verbloemen dat ik echt te veel kilo´s bij me had, en dat ik er nu echt werk van moest gaan maken om af te gaan vallen. Ik had al vaker de reclame van de Afslank Studio voorbij zien komen maar eigenlijk altijd genegeerd. Eind december toch de telefoon gepakt en een afspraak gemaakt, ik dacht ik ga toch eens luisteren hoe ze werkt en of ze mij kan helpen met mijn eet en snoep verslaving. Wat een fijn gesprek was dat, ze nam er echt de tijd voor en luisterde naar mijn verhaal. Ik ben half januari gestart, na de feestdagen, met de Virtuele Maagband en gezonde voeding en ben nu al ruim 8 kilo afgevallen, echt fantastisch. Ik voel me veel energieker, wandel elke dag ruim een half uur, eet gezond en kleinere porties en heb geen behoefte meer aan snoep. Wat een hypnose sessie al met je kan doen, echt fantastisch. Ik ben er nog lang niet, ik heb nog heel wat kilo´s te gaan maar met de goede begeleiding en de Virtuele Maagband gaat het echt heel goed en is het ook geen straf om dit vol te houden. Ons hele gezin is veel gezonder gaan eten, en vaak wandelen ze gezellig met me mee. Dit is voor ons allemaal super positief. Ik kan het iedereen aanraden. 

V

20 januari 2020, afvallen met de Virtuele Maagband en gezonde voeding.

Ik was het spuugzat, ik was al jaren aan het worstelen met het “jojo-effect”. Ik begon stilletjes aan, te vrezen, dat het voor altijd was, tot ik hoorde van de Virtuele Maagband. De effecten van een maagband zonder de nadelen. Het klonk op het eerste zicht te mooi om waar te zijn. Echter wou ik het wel een kans geven.

Meteen na de eerste sessie merkte ik een groot verschil. De drang naar het snoepen was volledig weg, ik dronk meer water, ik bewoog meer en jawel, ik slankte af zonder moeite. Geen vreselijk dieet, wel mijn leefstijl aangepast maar geen frustraties. Enkel een fijn gevoel van voldoening. Een week later zag ik het effect en was ik overtuigd. Nog steeds slank ik verder af en geniet van elke dag. Jammer dat ik dit niet eerder wist. Ik ben nog niet klaar met mijn sessies maar ik kan het iedereen aanraden.  Bedankt Jacqueline. 

HS

8 januari 2020

Ik was klaar met al die overtollige kilo´s, al van alles geprobeerd maar steeds weer terug naar af en vaak weer wat meer. Eind augustus 2019 gekeken met de huisarts of ik in aanmerking zou komen voor een operatie, maar dat was niet het geval. Dan toch op eigen kracht weer de strijd tegen de kilo´s aangaan. Dat lukte me niet meer, ik kon het niet meer opbrengen. Eind september zag ik op fb een aantal keren een advertentie van  De Afslank Studio voorbij komen. Ik heb een vrijblijvende afspraak gemaakt, mijn probleem uitgelegd en we hebben samen een mooi plan van aanpak gemaakt. Wekelijks een weegmoment, als ik een moeilijk moment had, en dat waren er in het begin echt heel veel,  stuurde ik Jacqueline een berichtje en zij hielp me er weer door heen.  Wat ben ik blij dat ik het avontuur met haar ben aangegaan, zonder haar had ik mijn doelgewicht niet bereikt. Ik ben nu het gelukkigste mens op de wereld, ik heb mijn doelgewicht bereikt en het allerbelangrijkste is dat ik het echt heel goed kan houden met alle goede tips. Super bedankt Jacqueline ik kan je iedereen aanbevelen.

ZH

25 september 2019

Heb van alles geprobeerd om af te vallen, maar niets was blijvend. Heb overwogen om een maagverkleining te laten doen, maar door een collega toch overgehaald om eens bij de Afslank Studio te gaan luisteren. Ben blij dat ik dat gedaan heb want ik ben, met SLIMdiet, in 3 maanden tijd  25 kg afgevallen en ben nu al 6 maanden stabiel. En dit allemaal dankzij Jacqueline. Ze heeft me super goed geholpen door alle moeilijke momenten. Ook de combinatie SLIMdiet en de Ballancer is ideaal.

H.

9 juli 2019

Wat een dame is Jacqueline, ze staat je met raad en daad bij. Ben, met SLIMdiet,  17 kilo kwijt geraakt dankzij haar super coaching. En dan de Body Ballancer, door mijn fybro veel last van ontstekingen maar nu niet meer + strakker in mijn vel en meer energie. Zeker een aanrader.

CL

2 juli 2019 

Wauw wat ben ik blij, 14 kilo kwijt met SLIMdiet en de fantastische coaching van Jacqueline. Ook bij mijn moeilijke momenten was ze er voor mij. Super, dank je wel.

G vH 

14 maart 2019

Na jaren goed op mijn gewicht te hebben gezeten (in 2008, 15 kg afgevallen met proteïne dieet) was ik na een moeilijke periode van langdurige ziekte, weer wat kilo´s aangekomen. Ben verschillende keren zelf begonnen met afvallen maar was de moed wat verloren. Tot Jacqueline, ik ken haar al jaren, zei; als je wil kan ik je helpen. Ik heb meteen ” ja” gezegd en ben begonnen met een gezonder eetpatroon, koolhydraat arm. Ik had weer een stok achter de deur. De overtollige kilo´s vlogen eraf. Ik ben nu mooi op mijn streefgewicht. Ben nu veel bewuster bezig met voeding, eet heel lekker en gezond en blijf mooi op mijn gewicht. Zonder de hulp van Jacqueline was me dit niet gelukt!  (en was ik nog steeds aan het jojo-en)

C

5 januari 2019 

Body Drain Ballancer

Ik had zeer veel last van mijn benen, spataderen. Zeer vermoeide en zware benen. Ik heb een staand beroep, dus erg lastig en pijnlijk. Eerst geopereerd en daarna heel veel geprobeerd, crémes gesmeerd, speciale kousen laten aan meten, etc, etc.  Het hielp altijd maar heel even. Ik zag al meerdere keren de advertentie van De Afslank Studio voorbij komen met de Body Drain Ballancer maar dacht dat zal wel weer z´n verkoop praatje zijn. Toch heb ik 4 maanden geleden een afspraak gemaakt om toch eens te luisteren wat het nou precies is en of het daadwerkelijk wel iets is wat zou helpen. Jacqueline heeft me goed uitgelegd wat het allemaal voor mij zou kunnen gaan doen. Met een speciaal programma zou ik veel minder last hebben van mijn pijnlijke en zware benen, mijn bloedsomloop zou beter worden en de spataderen zouden na verloop van tijd ook minder zichtbaar zijn. Ik was heel sceptisch en heb er eerst nog goed over nagedacht en het  met mijn man overgehad. Na drie dagen heb ik de knoop doorgehakt en heb Jacqueline terug gebeld voor een behandeling in de Ballancer. Wat was dat een heerlijke, ontspannen behandeling.  Ik kwam uit de Ballancer en had gelijk al veel minder last van zware en vermoeide benen. Ik heb twee keer een kuur van 10 behandelingen gedaan. Sindsdien kom ik bijna elke week in de Ballancer liggen voor onderhoud. Ik heb echt veel minder last van mijn benen. Nee, mijn spataderen zijn niet weg maar zijn wel veel minder zichtbaar, mijn bloedsomloop is ook veel beter geworden, heb nu ook veel minder last van koude voeten.  

KS

10 november 2018

Ik was er helemaal klaar mee met mijn gewicht, elke keer dat gejo-jo. Elke keer kwam er wel weer iets meer aan kilo´s bij. Elke keer weer een teleurstelling. Beginnen met een dieet was niet zo moeilijk maar het volhouden dat was een zeer groot probleem. Geen stok achter de deur als het even niet zo goed ging. Dan dacht ik laat maar het lukt me toch niet. Begin dit jaar zag ik op facebook al meerdere keren de advertenties van De Afslank Studio voorbij komen. Ik werd toch nieuwsgierig naar het geen wat ze te bieden hadden. Toch de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Toen is het in een sneltrein vaart gegaan. Ik ben gestart met SLIMdiet en ben daarmee heel wat kilo´s kwijt geraakt, 16 kg, en Jacqueline heeft me daarna heel goed begeleid met gezonde voeding, koolhydraat arm. Mijn leefstijl heb ik aangepast. Beweeg dagelijks voldoende en eet elke dag lekker en gezond, en tot mijn verbazing eet ook mijn gezin regelmatig met mij mee.  Ik ben nu al twee maanden op mijn streefgewicht ( 63 kg) en kom nog wekelijks bij Jacqueline om mij te wegen en dat beetje extra.  Super bedankt Jacqueline dat je me met al mijn ups  en vooral mijn downs zo goed hebt geholpen en begeleid. Zonder jou steun had ik dit niet voor elkaar gekregen en had ik me niet zo goed gevoeld als nu.

JS

12 juli 2018

Mijn route naar een gezonder gewicht…… ieder jaar werd ik wat zwaarder, had een strijd met mijn gewicht. De weegschaal stond dan ook onder de kast zodat ik hem niet zag.

Gewoon minder snoepen, Weight Watchers, Sonja Bakker, begeleiding vanuit de huisarts. Met alles begon ik heel enthousiast en dat ging ook goed voor de eerste weken, de kilo´s verdwenen maar ik had moeite met het vol te houden.

Op internet zag ik iets van SLIMdiet langs komen en dat sprak mij erg aan. Ben mij daar eens goed in gaan verdiepen en zo kwam ik bij Jacqueline terecht.

Jacqueline gaf mij het advies om met de SLIMdiet assortimentbox te beginnen. In deze box zitten 36 maaltijden en wat denk je……. ik zag resultaat ´´het werkte“. Vervolgens ging ik verder in een stappenplan, naar een blijvend gezond eetpatroon. Jacqueline begeleide mij hierin. Ze had altijd een luisterend oor, had ik even een dipje, ik kon haar mailen en/of bellen. Het hele traject heb ik op afstand gedaan.

Inmiddels ben ik 10 kg afgevallen en zit weer lekker in mijn vel.
Eet lekker en mijn gewicht blijft stabiel.

L.

21 juni 2018

Na jaren een jojo effect met mijn gewicht kwam ik via Google terecht bij De Afslank Studio, Jacqueline. Hier ben ik half april begonnen en de kilo´s verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ben inmiddels bijna 10 kg kwijt. Mijn BMI is weer perfect!!! Voel me 10 jaar jonger!!!!

Dank je wel Jacqueline voor de gezellige en prettige ondersteuning!!!!

Ps. het eten is lekker en de Ballancer is heerlijk ontspannend en houdt mijn vel lekker strak. Kortom het beste wat ik ooit heb kunnen doen qua afvallen en gewichtsbeheersing. (leeftijd 61 jaar)

26 april 2018

Ik ben Christel D. 50 jaar oud en na de feestdagen was ik mijn gewicht meer dan beu. Telkens zag ik de weegschaal een hoger cijfer weergeven tot ik op een punt kwam dat het voor mij genoeg was.
Op 2 januari 2018 gaf de weegschaal 81,1 kg weer en ik ben maar 1.60m. Dit was van het goede te veel!

Ik besloot eerst zelf op mijn eten te letten en heb dit eerst zelf een maand gedaan en verloor toen 2,5 kg. Maar ik ken mezelf en besloot om professionele hulp te zoeken om me te begeleiden om ook die stok achter de deur te hebben en in moeilijke tijden het ook te kunnen volhouden!

Op het internet vond ik De Afslank Studio en maakte een afspraak. Hier heb ik nog geen moment spijt van gehad. Professionele begeleiding voor weinig geld. Jacqueline maakt tijd voor een goed gesprek, heeft goede raad, geeft talrijke recepten mee die ik kon uitproberen, …. Kortom ik ben meer dan tevreden. Momenteel is het eind april en ben ik omwille van haar steun 15 kg lichter!
Van maatje 44 naar maatje 38!
Het is weer leuk om te gaan shoppen!