Ervaringen

9 juli 2019

Wat een dame is Jacqueline, ze staat je met raad en daad bij. Ben, met SLIMdiet,  17 kilo kwijt geraakt dankzij haar super coaching. En dan de Body Ballancer, door mijn fybro veel last van ontstekingen maar nu niet meer + strakker in mijn vel en meer energie. Zeker een aanrader.

CL

2 juli 2019 

Wauw wat ben ik blij, 14 kilo kwijt met SLIMdiet en de fantastische coaching van Jacqueline. Ook bij mijn moeilijke momenten was ze er voor mij. Super, dank je wel.

G vH 

14 maart 2019

Na jaren goed op mijn gewicht te hebben gezeten (in 2008, 15 kg afgevallen met proteïne dieet) was ik na een moeilijke periode van langdurige ziekte, weer wat kilo´s aangekomen. Ben verschillende keren zelf begonnen met afvallen maar was de moed wat verloren. Tot Jacqueline, ik ken haar al jaren, zei; als je wil kan ik je helpen. Ik heb meteen ” ja” gezegd en ben begonnen met een gezonder eetpatroon, koolhydraat arm. Ik had weer een stok achter de deur. De overtollige kilo´s vlogen eraf. Ik ben nu mooi op mijn streefgewicht. Ben nu veel bewuster bezig met voeding, eet heel lekker en gezond en blijf mooi op mijn gewicht. Zonder de hulp van Jacqueline was me dit niet gelukt!  (en was ik nog steeds aan het jojo-en)

C

5 januari 2019 

Body Drain Ballancer

Ik had zeer veel last van mijn benen, spataderen. Zeer vermoeide en zware benen. Ik heb een staand beroep, dus erg lastig en pijnlijk. Eerst geopereerd en daarna heel veel geprobeerd, crémes gesmeerd, speciale kousen laten aan meten, etc, etc.  Het hielp altijd maar heel even. Ik zag al meerdere keren de advertentie van De Afslank Studio voorbij komen met de Body Drain Ballancer maar dacht dat zal wel weer z´n verkoop praatje zijn. Toch heb ik 4 maanden geleden een afspraak gemaakt om toch eens te luisteren wat het nou precies is en of het daadwerkelijk wel iets is wat zou helpen. Jacqueline heeft me goed uitgelegd wat het allemaal voor mij zou kunnen gaan doen. Met een speciaal programma zou ik veel minder last hebben van mijn pijnlijke en zware benen, mijn bloedsomloop zou beter worden en de spataderen zouden na verloop van tijd ook minder zichtbaar zijn. Ik was heel sceptisch en heb er eerst nog goed over nagedacht en het  met mijn man overgehad. Na drie dagen heb ik de knoop doorgehakt en heb Jacqueline terug gebeld voor een behandeling in de Ballancer. Wat was dat een heerlijke, ontspannen behandeling.  Ik kwam uit de Ballancer en had gelijk al veel minder last van zware en vermoeide benen. Ik heb twee keer een kuur van 10 behandelingen gedaan. Sindsdien kom ik bijna elke week in de Ballancer liggen voor onderhoud. Ik heb echt veel minder last van mijn benen. Nee, mijn spataderen zijn niet weg maar zijn wel veel minder zichtbaar, mijn bloedsomloop is ook veel beter geworden, heb nu ook veel minder last van koude voeten.  

KS

10 november 2018

Ik was er helemaal klaar mee met mijn gewicht, elke keer dat gejo-jo. Elke keer kwam er wel weer iets meer aan kilo´s bij. Elke keer weer een teleurstelling. Beginnen met een dieet was niet zo moeilijk maar het volhouden dat was een zeer groot probleem. Geen stok achter de deur als het even niet zo goed ging. Dan dacht ik laat maar het lukt me toch niet. Begin dit jaar zag ik op facebook al meerdere keren de advertenties van De Afslank Studio voorbij komen. Ik werd toch nieuwsgierig naar het geen wat ze te bieden hadden. Toch de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Toen is het in een sneltrein vaart gegaan. Ik ben gestart met SLIMdiet en ben daarmee heel wat kilo´s kwijt geraakt, 16 kg, en Jacqueline heeft me daarna heel goed begeleid met gezonde voeding, koolhydraat arm. Mijn leefstijl heb ik aangepast. Beweeg dagelijks voldoende en eet elke dag lekker en gezond, en tot mijn verbazing eet ook mijn gezin regelmatig met mij mee.  Ik ben nu al twee maanden op mijn streefgewicht ( 63 kg) en kom nog wekelijks bij Jacqueline om mij te wegen en dat beetje extra.  Super bedankt Jacqueline dat je me met al mijn ups  en vooral mijn downs zo goed hebt geholpen en begeleid. Zonder jou steun had ik dit niet voor elkaar gekregen en had ik me niet zo goed gevoeld als nu.

JS

12 juli 2018

Mijn route naar een gezonder gewicht…… ieder jaar werd ik wat zwaarder, had een strijd met mijn gewicht. De weegschaal stond dan ook onder de kast zodat ik hem niet zag.

Gewoon minder snoepen, Weight Watchers, Sonja Bakker, begeleiding vanuit de huisarts. Met alles begon ik heel enthousiast en dat ging ook goed voor de eerste weken, de kilo´s verdwenen maar ik had moeite met het vol te houden.

Op internet zag ik iets van SLIMdiet langs komen en dat sprak mij erg aan. Ben mij daar eens goed in gaan verdiepen en zo kwam ik bij Jacqueline terecht.

Jacqueline gaf mij het advies om met de SLIMdiet assortimentbox te beginnen. In deze box zitten 36 maaltijden en wat denk je……. ik zag resultaat ´´het werkte“. Vervolgens ging ik verder in een stappenplan, naar een blijvend gezond eetpatroon. Jacqueline begeleide mij hierin. Ze had altijd een luisterend oor, had ik even een dipje, ik kon haar mailen en/of bellen. Het hele traject heb ik op afstand gedaan.

Inmiddels ben ik 10 kg afgevallen en zit weer lekker in mijn vel.
Eet lekker en mijn gewicht blijft stabiel.

L.

21 juni 2018

Na jaren een jojo effect met mijn gewicht kwam ik via Google terecht bij De Afslank Studio, Jacqueline. Hier ben ik half april begonnen en de kilo´s verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ben inmiddels bijna 10 kg kwijt. Mijn BMI is weer perfect!!! Voel me 10 jaar jonger!!!!

Dank je wel Jacqueline voor de gezellige en prettige ondersteuning!!!!

Ps. het eten is lekker en de Ballancer is heerlijk ontspannend en houdt mijn vel lekker strak. Kortom het beste wat ik ooit heb kunnen doen qua afvallen en gewichtsbeheersing. (leeftijd 61 jaar)

26 april 2018

Ik ben Christel D. 50 jaar oud en na de feestdagen was ik mijn gewicht meer dan beu. Telkens zag ik de weegschaal een hoger cijfer weergeven tot ik op een punt kwam dat het voor mij genoeg was.
Op 2 januari 2018 gaf de weegschaal 81,1 kg weer en ik ben maar 1.60m. Dit was van het goede te veel!

Ik besloot eerst zelf op mijn eten te letten en heb dit eerst zelf een maand gedaan en verloor toen 2,5 kg. Maar ik ken mezelf en besloot om professionele hulp te zoeken om me te begeleiden om ook die stok achter de deur te hebben en in moeilijke tijden het ook te kunnen volhouden!

Op het internet vond ik De Afslank Studio en maakte een afspraak. Hier heb ik nog geen moment spijt van gehad. Professionele begeleiding voor weinig geld. Jacqueline maakt tijd voor een goed gesprek, heeft goede raad, geeft talrijke recepten mee die ik kon uitproberen, …. Kortom ik ben meer dan tevreden. Momenteel is het eind april en ben ik omwille van haar steun 15 kg lichter!
Van maatje 44 naar maatje 38!
Het is weer leuk om te gaan shoppen!