Ervaringen

10 november 2018

Ik was er helemaal klaar mee met mijn gewicht, elke keer dat gejo-jo. Elke keer kwam er wel weer iets meer aan kilo´s bij. Elke keer weer een teleurstelling. Beginnen met een dieet was niet zo moeilijk maar het volhouden dat was een zeer groot probleem. Geen stok achter de deur als het even niet zo goed ging. Dan dacht ik laat maar het lukt me toch niet. Begin dit jaar zag ik op facebook al meerdere keren de advertenties van De Afslank Studio voorbij komen. Ik werd toch nieuwsgierig naar het geen wat ze te bieden hadden. Toch de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Toen is het in een sneltrein vaart gegaan. Ik ben gestart met SLIMdiet en ben daarmee heel wat kilo´s kwijt geraakt, 16 kg, en Jacqueline heeft me daarna heel goed begeleid met gezonde voeding, koolhydraat arm. Mijn leefstijl heb ik aangepast. Beweeg dagelijks voldoende en eet elke dag lekker en gezond, en tot mijn verbazing eet ook mijn gezin regelmatig met mij mee.  Ik ben nu al twee maanden op mijn streefgewicht ( 63 kg) en kom nog wekelijks bij Jacqueline om mij te wegen en dat beetje extra.  Super bedankt Jacqueline dat je me met al mijn ups  en vooral mijn downs zo goed hebt geholpen en begeleid. Zonder jou steun had ik dit niet voor elkaar gekregen en had ik me niet zo goed gevoeld als nu.

JS

12 juli 2018

Mijn route naar een gezonder gewicht…… ieder jaar werd ik wat zwaarder, had een strijd met mijn gewicht. De weegschaal stond dan ook onder de kast zodat ik hem niet zag.

Gewoon minder snoepen, Weight Watchers, Sonja Bakker, begeleiding vanuit de huisarts. Met alles begon ik heel enthousiast en dat ging ook goed voor de eerste weken, de kilo´s verdwenen maar ik had moeite met het vol te houden.

Op internet zag ik iets van SLIMdiet langs komen en dat sprak mij erg aan. Ben mij daar eens goed in gaan verdiepen en zo kwam ik bij Jacqueline terecht.

Jacqueline gaf mij het advies om met de SLIMdiet assortimentbox te beginnen. In deze box zitten 36 maaltijden en wat denk je……. ik zag resultaat ´´het werkte“. Vervolgens ging ik verder in een stappenplan, naar een blijvend gezond eetpatroon. Jacqueline begeleide mij hierin. Ze had altijd een luisterend oor, had ik even een dipje, ik kon haar mailen en/of bellen. Het hele traject heb ik op afstand gedaan.

Inmiddels ben ik 10 kg afgevallen en zit weer lekker in mijn vel.
Eet lekker en mijn gewicht blijft stabiel.

L.

21 juni 2018

Na jaren een jojo effect met mijn gewicht kwam ik via Google terecht bij De Afslank Studio, Jacqueline. Hier ben ik half april begonnen en de kilo´s verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ben inmiddels bijna 10 kg kwijt. Mijn BMI is weer perfect!!! Voel me 10 jaar jonger!!!!

Dank je wel Jacqueline voor de gezellige en prettige ondersteuning!!!!

Ps. het eten is lekker en de Ballancer is heerlijk ontspannend en houdt mijn vel lekker strak. Kortom het beste wat ik ooit heb kunnen doen qua afvallen en gewichtsbeheersing. (leeftijd 61 jaar)

26 april 2018

Ik ben Christel D. 50 jaar oud en na de feestdagen was ik mijn gewicht meer dan beu. Telkens zag ik de weegschaal een hoger cijfer weergeven tot ik op een punt kwam dat het voor mij genoeg was.
Op 2 januari 2018 gaf de weegschaal 81,1 kg weer en ik ben maar 1.60m. Dit was van het goede te veel!

Ik besloot eerst zelf op mijn eten te letten en heb dit eerst zelf een maand gedaan en verloor toen 2,5 kg. Maar ik ken mezelf en besloot om professionele hulp te zoeken om me te begeleiden om ook die stok achter de deur te hebben en in moeilijke tijden het ook te kunnen volhouden!

Op het internet vond ik De Afslank Studio en maakte een afspraak. Hier heb ik nog geen moment spijt van gehad. Professionele begeleiding voor weinig geld. Jacqueline maakt tijd voor een goed gesprek, heeft goede raad, geeft talrijke recepten mee die ik kon uitproberen, …. Kortom ik ben meer dan tevreden. Momenteel is het eind april en ben ik omwille van haar steun 15 kg lichter!
Van maatje 44 naar maatje 38!
Het is weer leuk om te gaan shoppen!