fbpx

Body Drain Ballancer

Body Drain Ballancer 606

Body Drain Ballancer is de nieuwste techniek in zijn soort. Benieuwd, maak een afspraak.

Body Drain Ballancer Pro Jas en Broek:

Deze behandeling is de nieuwste techniek in zijn soort. Doormiddel van aangename massagegolven op maat worden drainage, vetverbranding, versteviging, anti-cellulite en ontgifting in de hand gewerkt.
Het is een veilige, aangename en ontspannende behandeling. Herbronnen en relaxen in behandelingen van 25 tot 55 minuten. Je verkrijgt een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport. 

Body Drain Ballancer jasje. De Afslank Studio.

Body Drain Ballancer broek. De Afslank Studio.

Wat is en wat doet de Body Drain Ballancer:
De Ballancer is een revolutionair toestel met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage voor medische en esthetische behandelingen.

De Body Drain Ballancer zorgt voor:

 • Snellere afvoer van lichaamsvet
 • Afvoer van vochtophoping/oedeem
 • Vermindering van cellulite en lokale vetophopingen
 • Stimulatie van de bloed-en lymfecirculatie
 • Verwijderen van afvalstoffen/reiniging van het lichaam
 • Verjonging, versteviging, verstrakking van de huid
 • Activeert de stofwisseling
 • Vermindering van stress, vermoeidheid, lusteloosheid
 • Vermindering van zware, rusteloze, gezwollen en/of pijnlijke benen
 • Verlichten van (spier) pijnen
 • Meer energie
 • Ballancer Pro Jas, verminderd schouder en rug klachten
 • Zeer ontspannend bij stress, hoofdpijn en slapenloosheid
 • Een zeer ontspannen verwen moment voor jezelf, zowel je innerlijk als uiterlijk

Werking Body Drain Ballancer-Concept

Circulatiesysteem:

De peristaltische lichaamsmassage van de Ballancer werkt als een “extern” hart. Hiermee wordt de bloedcirculatie verbetert, door op een zachte manier samentrekkende druk in één richting te geven op de perifere bloedvaten. De bloedcirculatie wordt verbetert, de eliminatie van vocht en afvalstoffen verhoogt en verse zuurstof bereikt de huidcellen

Spijsverteringssysteem:

Ballancer masseert de darmen. Het resultaat is een ontspanning van de buikspieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbeweging voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

Lymfatisch systeem:

De lymfestroom verbetert, zowel in de perifere als de diepe lymfenetwerken. Het resultaat is de afvoer van vocht en metabolische resten. De stofwisseling wordt verhoogt, de snelheid van de bloed-lymfestroom wordt gevoelig versneld. Volgens medische studies wordt door het Ballancer de opgeslagen schadelijke(afval-)stoffen door het lymfesysteem weggevoerd en geëlimineerd uit de probleemzones. Ook is er een positieve invloed op verschillende laboparameters zoals ammoniak, pH, lactaat, bicarbonaat en pyruvaat, evenals volume vermindering per behandeling van 4,5%. Dit heeft ook voordelen voor het immunologisch systeem.

Spieren:

Ballancer masseert de spieren. De beweging ontspannen de spieren en draineren vocht ten gevolge van spierspanning, waardoor spierkrampen vermeden worden.

Huid:

De Ballancer zorgt voor een grondige doorstroming van zuurstofrijk bloed in alle huidlagen. Hierdoor wordt het ATP geactiveerd en de energiebatterij van de cellen weer opladen. De huid ziet er fysisch zichtbaar en merkbaar beter uit, voelt beter aan, wordt strakker en steviger.

Behandeling met de Body Brain Ballancer:

Het is een veilige, snelle behandeling. Eerst is er een kort intake gesprek. Als klant doe je een bijgeleverde broek of jasje aan en gaat onder begeleiding in het Ballancer massagetoestel liggen. Er wordt voor je een persoonlijk programma ingesteld. Het is een zeer aangenaam en ontspannend. Resultaat: een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport.

In kuurvorm naar het gewenste resultaat:

In een kuur, van 10 behandelingen, zijn er 2 behandelingen per week, in 5 weken.

Wat is cellulite:

Dit is een typisch vrouwelijk fenomeen. Door een verschillende hormonenhuishouding en de specifieke structuur van vrouwen, worden de vergrote vetcellen zichtbaar onder de vorm van bulten en deuken (sinaasappelhuid).
Door een falende spierpompwerking ontstaat vaak spataders-varices- waar cellulite zich heeft vastgezet en uitgebreid.
Cellulite wordt bevordert door o.a. hormonale verandering, zwak bindweefsel, ongezonde levensstijl, te weinig zuurstofaanvoer, slecht lymfeflow, slechte stofwisseling, slechte doorbloedings…

Verschil Body Drain Ballancer met andere drainage:

De Ballancer is uniek in zijn soort door zijn gelijkmatige druk dankzij de overlappende compressie zones. Ook is de Ballancer het eerste toestel met de Pre-Therapie. (open maken van de lymfeknopen, -stam) voor beter resultaat!

Voor wie is de Body Drain Ballancer onder andere geschikt:

 • Indien je moeilijk afvalt en op het gewicht blijft
 • Last heeft van cellulitis.
 • Last heeft van een slechte doorbloeding
 • U vocht en afvalstoffen vast houdt (blokkade in het lymfestelsel)

Het is een veilige, aangename en ontspannende behandeling. Je verkrijgt een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport.

Kuur van 10 behandelingen, jas en/of broek, voor €299,- ipv €399,-. Cliënten die de Ballancer combineren met een begeleid dieet betalen slechts €225,-

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken bel me dan gerust, 0471-582351