fbpx

Reset je hormonen

Reset je Hormonen

Worstel je met je hormonen? Zou je willen werken aan hormonaal evenwicht, zodat jij je stabieler voelt? Kies dan nu voor Reset je Hormonen.

Ik start met het maken van een hormonale analyse. Dit is een combinatie van vragenlijsten met een Healt Scan. Dit geeft inzicht in welke hormonen er mogelijk te actief en welke juist inactief zijn in je lichaam. Vanuit dit inzicht stel ik een voor jou persoonlijk advies voor, hoe jij je hormoon huishouding op orde kunt gaan brengen.

Met de Reset je Hormonen methode help ik je om in 10 stappen weer in balans te komen.

In 10 stappen leer je:

  1.  Je leert hoe onze hormonen in basis beginsel werken
  2.  Je leert herkennen welke hormonen bij jou uit balans zijn en welke klachten daarbij horen
  3. Je leert hoe je hormonen onderling samenwerken en waar je invloed ligt
  4. Hormonen en voeding
  5. Opruimen van lichaam en geest
  6. Inzicht in je hormonale cyclus en hoe je deze voor je kunt laten werken
  7. Mindset
  8. Voeding voor ons brein, voor meer energie en focus
  9. Weer meer plezier met je hormonen
  10. Je hormonen zijn in balans, hoe nu verder?

Meten = Weten

Werken aan je gezondheid, preventief.

Er zijn tientallen oorzaken te noemen die van invloed kunnen zijn pp je algemene gezondheid. Heel veel mensen leven in een staat die´subgezond´ is. Niet “ aantoonbaar” ziek maar zeker niet vitaal. Bij De Afslank Studio kiezen we er voor bij start te meten hoe het bv gesteld is met maag- darmwerking, opname van vitamine en mineralen, PH-waarde en celgezondheid. Nadat aanpassingen in voeding -en leefstijl zijn doorgevoerd kan dan opnieuw gemeten worden. Perfect voor iedereen die een duurzame oplossing verkiest boven symptoom bestijding.

Vetzuren bloedtest

Door inzage in je vetzuurbalans met de vingerprik bloedtest kan je met eigen ogen zien wat de status is van jouw verzuurbalans en wordt het mogelijk om gericht bij te sturen.

Health Scan

Dit is een uitwendige testmethode die snel en effectief uitgevoerd kan worden, je hoeft maar een minuut de staaf vast te houden, je merkt er niets van. Bioresonantie gaat ervan uit dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij een ziekte of onbalans in het lichaam kan deze trilling verstoord zijn.

Geïnteresseerd, maak een afspraak of bel me gerust, 0471-582351