fbpx

Virtuele Maagband Hypnose

Virtuele Maagband, Hypnose is een bewustzijnstoestand 

Hypnose is een bewustzijnstoestand waarbij je zeer ontspannen bent en tegelijkertijd je volledig concentreert. Het omzeilen van het bewuste deel van ons brein, is hypnose, om een directe toegang te krijgen tot het onderbewustzijn. Het is een methode waarbij er een rustige en ontspannen toestand van lichaam en geest ontstaat. Een toestand waarin alles door jou gewoon wordt waargenomen en er toch een directe toegang tot het onderbewustzijn is. In deze toestand, is er de mogelijkheid om het onderbewustzijn de denkbeelden, overtuigingen en emoties die voor jou ongewenst zijn om te zetten in een gewenste vorm.

Het onderbewustzijn bevat alle informatie waarop wij denken, redeneren, ervaren, voelen en ons lichaam zich presenteert. Deze programmering vindt plaats gedurende ons leven en heeft als groot doel het beschermen van het lichaam en de geest. Ervaringen en waarnemingen worden geïnterpreteerd en opgeslagen.

Hoe verander ik deze Programmering

Het veranderen van deze programmering gaat in het dagelijkse leven heel moeilijk en langzaam want hoewel je op wilskracht soms iets snel kan bereiken, lukt dat met projecten die langere tijd in beslag nemen vaak niet. Op de achtergrond is er namelijk altijd nog steeds dat stemmetje dat je wijs maakt dat je dat ene koekje wel kan nemen. Dat stemmetje komt uit je onderbewustzijn. Het is de uitdrukking van het negatieve denkbeeld, de negatieve overtuiging of emotie die je nog diep in je hebt.

Met hypnose verander jij  je beperkende overtuigingen die jou in de weg zitten, in helpende overtuigingen die je steunen je doel te bereiken.

Je kan dit vergelijken met een computer. De harde schijf is je onderbewustzijn. Daarop ligt alles vast over jezelf. Het bepaalt hoe je leeft. Dat zijn als het ware programma´s die op de achtergrond draaien. Door eenvoudig een deel van deze programmering positief te wijzigen, verander je jou gedrag. Met hypnose krijg je rechtstreeks toegang tot je harde schijf, dus tot jou onderbewustzijn.

Wat je daarvoor moet doen is je bewustzijn even opzij zetten

Er ontstaat dan een directe toegang tot je onderbewustzijn.

Dat noemen we hypnose. In feite zijn we vaker in hypnose dan we denken of zelfs weten. Bijvoorbeeld het staren in een vuur, diep verzonken zijn in een film of boek of het op de automatische piloot autorijden.

Voor het ondergaan van een hypnose sessie zijn 2 zaken belangrijk:

  • de sterke wens om iets te willen veranderen in je leven met behulp van hypnose. Heb het vertrouwen in degene die je daarbij gaat helpen, de hypnosecoach.
  • weet dat je altijd de volledige controle over jezelf behoudt tijdens een hypnosesessie.

Ik hoop dat je door dit te lezen een duidelijker beeld hebt gekregen van hypnose.

Voor verdere informatie of van het maken van een vrijblijvende afspraak, kunt u mij bereiken op tel: 0471-582351 (de wachttijd is gewoonlijk één a twee weken). Of ga naar de contact pagina. 

De Virtuele Maagband werkt voor iedereen?