fbpx

VuurCupping

VuurCupping en Transformational Cupping ®

Transformational Cupping ®

BijTransformational Cupping ®. De Afslank Studio. VuurCupping werkt het net iets anders dan bij Transformational Cupping ®

Bij Transformational Cupping ® trekt de cup vacuüm op je huid en ik ga speuren naar verklevingen en opgehoopte afvalstoffen, (zowel de oppervlakkige als zeker ook de diepe verklevingen en afvalstoffen) zodat het bloed weer kan gaan stromen en jij weer kunt stralen en lekkerder in je vel gaat zitten. Alles wordt in beweging gebracht, knopen, afvalstoffen en verklevingen met vet schieten los. Uiteindelijk wordt alles weer doorbloed, gevoed en alle onnodige ballast en afvalstoffen zullen nu worden afgevoerd!

VuurCupping

VuurCupping is afkomstig uit China. Het stimuleert de bloedcirculatie en heft blokkades op.

Door middel van een vlam (=vuur) wordt de zuurstof uit een cup gehaald. Wanneer de cup op de huid wordt geplaatst zal de huid vacuüm trekken in de glazen cup. Doordat de huid in de cup wordt gezogen, worden blokkades in de spier – en het bindweefsel naar de oppervlakte gezogen en krijgt je lichaam de kans het gestagneerde bloed en afvalstoffen af te voeren. Ook verhindert (vuur) cupping dat ziekteverwekkende invloeden van buitenaf grip krijgen op iemand met een verzwakte lichamelijke gesteldheid.

VuurCupping. De Afslank Studio.

Ik  heb ervaren dat de combinatie Transformational Cupping en VuurCupping erg goed werkt en er veel goede resultaten mee behaal.

Ik werk daarom ook efficent en resultaat gericht.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken, bel dan gerust: 0471-582351