fbpx

Coach Nutrition Slim Afvallen

Overgewicht?

Hoe ontstaat overgewicht?

De uitspraak : ieder pondje gaat door het mondje… kent iedereen wel, toch?

Het is echt zo. Door een verkeerde levensstijl werken we meer calorieën naar binnen dan dat we verbranden en daardoor wordt de energiebalans verstoort. Het overschot wordt opgeslagen als vet en geeft overgewicht.

Een afslankprogramma is een hulpmiddel om ons lichaam opnieuw in te regelen. De kunst is om dit daarna zo te houden. Daarvoor is het nodig dat je zelf bewust bent van jou gedragingen en gewoonten.

Coach Nutrition

Coach Nutrition biedt een programma van complete maaltijdvervangende producten met hoogwaardige eiwitten en een adequate hoeveelheid vitamines en mineralen. De warme maaltijden, soepen, shakes, pap en repen zijn lactose-arm, vrij van soja en bevatten geen aspartaam.

Waarom Coach Nutrition?

Coach Nutrition kan je helpen om een knop om te zetten, je voedingspatroon echt te doorbreken en af te vallen. Door maaltijdvervangers te gebruiken, kun je je relatie met eten tijdelijk verbreken. Je hoeft niet meer naar de winkel, je hoeft geen keuzes te maken, geen calorieën te tellen; kortom je hoeft even niet met ‘eten’ bezig te zijn. Op gezette tijden neem je een maaltijdvervanger, waar alles in zit wat je nodig hebt. Simpel, duidelijk en verantwoord.

Coach Nutrition Dieet zorgt voor vetverbranding

Met het dieet van Coach Nutrition krijg je minder koolhydraten binnen waardoor je lichaam overschakelt op vetverbranding. Dit noemen we een milde ketose. Bovendien doorbreek je de cirkel van het maar blijven eten. Want wanneer je veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, snakt je lichaam steeds weer naar die suikers. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie, maar te veel koolhydraten is niet goed, omdat je lijf deze omzet in vet. Wil je slim in ketose komen en blijven? De Coach Nutrition L-carnitine shots helpen je hierbij!

Hoe ziet het afslankprogramma met Coach Nutrition er bij de Afslank Studio uit?

Ieder mens is uniek. Ons afslankprogramma is flexibel en wordt op maat gemaakt, zodat het bij je past. Tijdens de eerste kennismaking horen we graag wat je doel is en leggen we je de mogelijkheden uit. Je wordt dan ook gemeten en gewogen. Samen bepalen we welk programma je gaat volgen en wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Wil je volledig op maaltijdvervangers overstappen? Of wil je liever een combinatie met gewoon eten?  Zolang het maar bij je past!

Lekker en gevarieerd

Coach Nutrition biedt je verschilende smaken shakes om af te vallen. Vanille, koffie karamel en chocolade en de fruitsmaken banaan, aardbei en kers.  Of start je liever op met havermout pap? De pap bevat maar liefst 28 gram eiwitten per portie! Tussendoor eet je lekker een reep. Met onze repen in de smaken peanut, brownie en lemon heb je je eigen guilty pleasure! Liever een kom soep? Kies dan voor onze kip kerrie-champignon- of tomatensoep. Voor onderweg hebben we kant en klare shakes to go: aardbei, banaan, koffie karamel en vanille. Slechts 9 gram koolhydraten per portie! En de favoriet: kant en klare chocoladeshake in een flesje! Voor tussendoor zijn er heerlijke bouillonzakjes verrijkt met collageen, verkrijgbaar in de smaken kip en totaal.

Wat kost het Coach Nutrition dieet

Met behulp van onze professionele begeleiding hoef je het voor de kosten niet te laten. De kosten van het dieet zijn afhankelijk van het programma dat jij samen met je coach kiest en het aantal producten dat daarbij hoort. Met Coach Nutrition is er voor ieder budget een goede oplossing.

Heb je voor je voor je motivatie soms wat extra hulp nodig?

Het gaat natuurlijk niet allemaal vanzelf. Het dieet kan best pittig zijn om vol te blijven houden, maar dáár zijn wij voor! Wij kennen de valkuilen en behoeden je daarvoor. Een van onze belangrijkste taken is om jou te helpen met stabiliseren en het aanpassen van je levensstijl, zodat je ook na het dieet op gewicht blijft.

Afvallen met behulp van Coach Nutrition

Diëten werkt niet als het voelt als een gevecht of straf. Coach Nutrition is daarom gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. Het geheim van dit concept zijn de smakelijke gerechten. Deze zorgen ervoor dat je afvalt op de juiste plekken en geen spiermassa, maar vet verliest.

Coach Nutrition bestaat uit meer dan 1500 gerechten waar je uit kunt kiezen.  Er is dus een ruime keuze en wij motiveren, stimuleren en sturen je in de juiste richting. Coach Nutrition is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Immers: afslanken is één, maar daarna op gewicht blijven is het belangrijkste.

Overgewicht? Coach Nutrition Afslankprogramma bij De Afslank Studio
https://www.deafslankstudio.be

De lekkere gerechten, de kleinere kledingmaat, de complimentjes van vrienden.

Er zijn genoeg redenen om voor Coach Nutrition te kiezen. Maar de belangrijkste reden? Dat ben jij!

Door de vele producten van Coach Nutrition is er altijd iets lekkers voor ontbijt, lunch, dinner of iets heerlijks voor tussendoor te vinden en te bestellen bij De Afslank Studio. Met behulp van de voedingscoach, zal je op het gewenste gewicht komen en blijven.

Geïnteresseerd, maak een afspraak of bel me gerust, 0471-582351