fbpx

Virtuele Maagband Doen?

Moet ik mij wagen aan een Virtuele Maagband?

Kranten Artikel. Virtuele Maagband, De Afslank Studio

Tegenwoordig hoor je vaak over een virtuele maagband en hoe mensen kilo’s kwijt raken met deze techniek. Maar wat is een virtuele maagband en waarom moet je zo’n ding hebben? Een virtuele maagband is het gedachte dat je een maagband hebt, niets meer en niets minder. Het is een methode waarbij je onderbewuste en het bewuste aan het werk worden gezet om je doel (gezonder, slanker, meer energie) te bereiken.

Wat kost een virtuele maagband

Een virtuele maagband is vele malen goedkoper dan een echte maagband waarbij chirurgische ingreep voor nodig is. Dit is geweldig nieuws. Er is geen kans op complicatie wanneer je een virtuele maagband laat plaatsen. Bij een virtuele maagband worden ook de onderliggende emoties van het overgewicht weggehaald zodat je niet meer terug gaat naar je oude gewoontes. Maar jammer genoeg zijn er nadelen van een maagband.

Nadelen?

Flair zomer 2019 Cover. Virtuele Maagband, De afslank Studio
Flair zomer 2019

Geen analyse is compleet als deze nadelen niet genoemd worden. Ik wil hier een aantal van deze nadelen noemen om je goed te laten nadenken voordat je met de virtuele maagband gaat beginnen.

Kleren Passen niet meer
Je hebt heel lang, heel veel kleren gekocht maar deze passen niet meer wanneer je een virtuele maagband hebt. Alle kleren hangen los op je lichaam. Je wordt iedere dag slanker en je moet je oude kleren weg doen omdat je deze niet meer kunt gebruiken. Je kunt ook creatiever hiermee omgaan, pak een naald en draad en neem je kleren in. Als je niet handig bent kun je deze werkzaamheden uitbesteden of je kunt weer gaan shoppen voor nieuwe en mooie kleren.

Goedkoper uit
Weet je nog hoeveel je moest uitgeven wanneer je boodschappen ging doen? Deze keer is het anders. Je gelooft het niet meer. Hoe kan het zijn dat je veel minder uitgeeft aan de boodschappen dan voorheen? Je begint je te realiseren dat je geen koekjes, chipjes en andere zoetigheid meeneemt in je karretje. Je mist deze dingen niet. Opeens merk je dat je zelfs geld over houdt elke maand omdat je minder besteed aan je boodschappen.

Je relatie met spiegel
Vaak heb je de spiegel vermeden in het verleden, dus had je meer tijd omhanden. Maar nu spendeer je meer tijd voor de spiegel omdat je ziet dat je slanker begint te worden. Je ziet dat je er mooier en slanker uit ziet. Stel je voor hoelang je kwijt bent voor de spiegel omdat je een virtuele maagband hebt laten plaatsten. Dit is ook een van de nadelen van de maagband. 

Hoe gaat het met sporten?
Voordat je de maagband geïnstalleerd had met hypnose had je voldoende tijd om op de bank te zitten, boekjes lezen, TV kijken of snacken. Deze tijden zijn afgelopen nu dat je een maagband hebt. Je weet niet waarom, maar elke dag ga je minimaal 30 minuten sporten , springt op de fiets of gaat wandelen. Zo merk je dat je conditie beter wordt en dat jij je fitter voelt. Je laat de boeken en films even staan omdat jij je bezig houdt met lichamelijke activiteiten.

Als je ondanks, het bovenstaande, toch geïnteresseerd bent om meer te weten over een virtuele maagband, dan kun je contact met mij opnemen voor een vrijblijvende afspraak, tel: 0471-582351. Of ga naar de contact pagina.

Ik heb op internet een mooie lijst gezien (http://www.hypnotherapie040.nl) waarin een vergelijking wordt gemaakt tussen een chirurgisch en een virtuele maagband. Ik vind het interessant om deze lijst hier te reproduceren:

Wat moet ik weten?

Chirurgisch maagband

Virtuele maagband

Hoeveel gaat het kosten?

Vanaf 6000,- Euro

Fractie van 6000,- Euro

Zijn er zwangerschap beperking?

Ja, 1,5 jaar

Nee

 Gaat je focus op eten weg?

Nee

Ja

Worden onderliggende emoties aangepakt?

Nee

Ja

Herstelperiode nodig?

Ja, 3-6 weken

Nee

Komen littekens?

Ja

Nee

Kans op complicaties?

Ja

Nee

Onder narcose?

Ja

Nee

Ziekenhuisopname nodig?

Ja

Nee

Doorverwijzing van de doctor

Ja

Nee

Als je ondanks, het bovenstaande, toch geïnteresseerd bent om meer te weten over een virtuele maagband, dan kun je contact met mij opnemen voor een vrijblijvende afspraak, tel: 0471-582351. Of ga naar de contact pagina.

Flair zomer 2019. Virtuele Maagband, Hypnose. De Afslank Studio.
Flair zomer 2019

  Flair zomer 2019. Virtuele Maagband, Hypnose 1. De Afslank Studio.Flair zomer 2019. Virtuele Maagband, Hypnose 2. De Afslank Studio.Flair zomer 2019. Virtuele Maagband, Hypnose 3. De Afslank Studio.   

Flair zomer 2019. Virtuele Maagband, Hypnose 4. De Afslank Studio.