fbpx

Ervaringen

Ervaringen van klanten bij de Afslank Studio:

26 januari 2024, Gezonde voeding

Het jaar 2024 wordt mijn jaar. Dit jaar wil ik 15 kilo afvallen. Je kunt op internet van alles kopen aan producten om af te vallen maar is het ook veilig en gezond. Ik denk zelf van niet. Daarom wil ik graag met gezonde voeding afvallen. Ik kwam uit op De Afslank Studio en heb een vrijblijvende afspraak gemaakt bij Jacqueline. Wauw, wat hebben we een goed en fijn gesprek gehad. Ze luisterde naar mijn verhaal, wat mijn valkuilen zijn en heeft me goed uitgelegd wat de nieuwe eetstijl inhoud. Ze heeft me ook heerlijke recepten mee gegeven en veel tips.

Ik ben nu een aantal weken bezig en het gaat heel goed. Heb echt geen honger en kom goed voldaan van tafel. Mijn man eet ook lekker mee en ook die valt af. Een win,  win situatie :).  Wekelijks ga ik naar Jacqueline om me te laten wegen en ze geeft me goede tips, een “stok achter de deur” en dat heb ik echt nodig. 

L

15 januari 2024, Transformational Cupping

Ik heb al jaren last van cellulite en onrustige benen. Heb al van alles geprobeerd. Creme, massage, nog een cremmetje, etc, etc. En jammer genoeg niks hielp. Nu zag ik op fb de reclame van Transformational Cupping van De Afslank Studio voorbij komen. En ook een aantal vriendinnen van mij waren erg positief over Tr. Cupping. Dus heb ik een afspraak gemaakt bij Jacqueline. Ze heeft me alles goed uitgelegd en heeft ook goed naar mijn benen gekeken en is aan de slag gegaan. Ze bouwt het rustig op, en ja soms doet het pijn maar wie mooi wil zijn moet soms even op z’n tanden bijten :). 

We zijn er nog niet maar je ziet al duidelijk verschil, de laagjes worden echt van m’n benen gehaald. De pijn in m’n benen is ook veel minder. Ik voel letterlijk de energie weer door mijn benen stromen. Echt fantastisch. Ik ben ook al heel tevreden over het voorlopige resultaat. Dank je wel lieve Jacqueline, je bent echt een topper.

MT

2 november 2023, Coach Nutrition

In september gestart met Coach Nutrition. Heerlijke maaltijden, de koffie karamel en de reep met nootjes is bij mij de favoriet. Ben nu aan het afbouwen en daar gebruik ik de mooie Coach Nutrition app voor. Lekkere en makkelijke recepten staan erop. Echt een topper.

D

3 oktober 2023, Gezonde voeding

Ik zat al heel lang niet meer goed in mijn vel. Vond me zelf te dik, kon niet meer in mijn kleding van vorig jaar. Ik keek niet eens meer in de spiegel. Zo erg vond in het. Ik was gewoon 15 kilo te dik. Ze moesten er af, maar hoe? Elke maandag dacht ik weer, vandaag ga ik goed opletten en alleen maar gezond eten. En eind van de dag was het al weer om zeep. En dan at ik uit frustratie weer van alles. Mijn vriendin ging al een tijdje naar De Afslank Studio en elke keer als ik haar zag was ze weer gewicht kwijt zonder dat ze honger heeft. Dat wilde ik ook. Ik heb op de website gekeken en heb een berichtje gestuurd. Ik kon al snel terecht voor een vrijblijvende afspraak en Jacqueline heeft me alles goed uitgelegd. Ik ben gestart en met de steun van Jacqueline ben ik al een aantal kilo kwijt zonder dat ik honger heb. Ook als ik een moeilijk moment heb kan ik bij haar terecht. Zo fantastisch en zo fijn. Ik voel me ook al veel beter in mijn vel. 

MM

25 augustus 2023, Transformational Cupping

Ik had al jaren last van mijn nek en schouders.  Ik liet het ook regelmatig bij de Kini los maken maar echt los “los” was het niet. De klachten kwamen ook steeds sneller terug. Mijn vriendin maakte mij er op attent om een keer mijn nek en schouders te laten cuppen en toen heb ik een afspraak gemaakt bij Jacqueline. Er was gelijk een goede klik, dat vind ik ook altijd belangrijk. Ze heeft me eerst goed uitgelegd wat ze ging doen. Ze heeft het rustig aan opgebouwd en dat voelde heel goed. Ja, er zat heel veel vast, en ja het deed soms pijn maar omdat ze het rustig aan opbouwde deed het ook goed. En ja, er zaten blauwe plekken in mijn nek, schouders en zelfs op mijn rug, want die heeft ze ook gelijk behandeld. En wat voelde het daarna goed. Zeker na een aantal dagen.  En nu, al 4 weken geen hoofdpijn meer (normaal 2-3 keer in de week). Ik voel me een heel ander mens en raad het echt iedereen aan om het te proberen. Zeker bij Jacqueline want wat heeft ze me goed begeleid. Ik blijf dit zeker onderhouden bij Jacqueline.

Heel erg bedankt Jacqueline, je bent een topper.

KD

4 juli 2023, Transformational Cupping en Body Drain Ballancer

Wat een heerlijke ervaring, eerst mijn benen laten cuppen en daarna heerlijk nagenieten in de Ballancer. Ik raad het echt iedereen aan. Want het resultaat mag er echt wezen. Echt fantastisch. Blijf nu lekker in onderhoud met de Ballancer. Zo ontspannen. Even een momentje voor mij zelf. 

T

16 mei 2023, Body Drain Ballancer

Vocht ophoping daar heb ik al heel wat jaren last van, Het ging me steeds meer belemmeren. Pijnlijke, opgezwollen benen.  Ik kon bijna geen schoenen meer aan. Nu ik al een aantal keren in de Ballancer heb gelegen ken ik weer beter bewegen, mijn schoenen aan en ik voel me geen “michelin poppetje” meer. Zo fijn. Echt een aanrader. En je wordt goed begeleid.

MS

20 maart 2023, Transformational Cupping

Pijn in schouder en nek, Ik kon zelfs mijn arm bijna niet meer omhoog krijgen. En na twee behandelingen ben ik er vanaf. Ik kan weer doen wat ik wil doen zonder pijn. Ik kan het iedereen aanraden.

PS

12 januari 2023, Virtuele maagband

Wat heb ik lang gesukkeld, elk dieet wat er bestaat heb ik denk ik wel geprobeerd maar steeds zonder blijvend resultaat. Ik was het gewoon moe. Er moest echt weer 10 tot 15kg af maar ik wist echt niet meer hoe ik het voor elkaar moest krijgen. Ik had al vaker op fb de virtuele maagband voorbij zien komen maar dacht dat dat echt niks voor mij zou zijn. Tot ik iemand sprak die het zelf ook had gedaan en die was nog altijd haar kilo´s kwijt. En dat wilde ik ook zo graag. Niet steeds dat gejojo. Ik heb de telefoon gepakt en een vrijblijvende afspraak gemaakt met Jacqueline. Ze heeft me alles goed en duidelijk uitgelegd en me echt fantastisch begeleid, ook als ik het even moeilijk had.  Ik ben nu een aantal maanden verder en ik voel me zo goed, zoveel energie en natuurlijk ook mijn kilo´s ben ik kwijt. Ik had nooit verwacht dat me dit zou gaan lukken. Maar met de juiste begeleiding en de virtuele maagband heb ik weer het maatje wat bij mij past.

Dank je wel Jacqueline, je bent een top coach!

GW

6 september 2022, Transformational Cupping

Transformational Cupping zag ik staan op FB. Heb een vrijblijvende afspraak gemaakt en heb een fijn gesprek gehad met Jacqueline. Ze heeft me echt alles goed en duidelijk uitgelegd. Wat een transformatie heb ik onder gaan en wat zijn mijn buik en benen zacht en super mooi geworden. Nee, dit is niet in 1 keer gedaan. Ze heeft me meerdere keren behandeld (met respect). Echt fantastisch. Dank je wel, Jacqueline.

GH

8 juni 2022, Virtuele maagband

Als je al zo veel geprobeerd hebt en niks lukt. Je ten einde raad bent en op het punt staat om doorverwezen te worden naar een obesitas kliniek. En je hoort van een vriendin dat ze met een virtuele maagband  en gezonde voeding zo veel is afgevallen dan is er toch nog hoop, zonder operatie. In januari heb ik een afspraak gemaakt bij Jacqueline en ben heel eerlijk geweest, ik was erg sceptisch over de virtuele maagband. Maar mijn vriendin heeft mij overgehaald om dit toch te gaan proberen omdat ze zelf ook goed is afgevallen.

En nu, een half jaar later, ben ik zo blij dat ik deze stap heb gezet. Jacqueline heeft me zo goed geholpen, ook in een moeilijke periode waar ik bijna wilde opgeven. Wat kan zij mij motiveren, elke keer weer. Ik ben er nog lang niet maar ik ga er zeker komen. Zeker met z´n goede coach als Jacqueline. Wat ben jij een topper!

A

18 april 2022, SLIMdiet

Het was tijd om stappen te ondernemen, ik moest een aantal kilo´s kwijt maar kon geen motivatie vinden om het alleen te doen. Heb een afspraak bij De Afslank Studio gemaakt en Jacqueline heeft me heel goed begeleid en ondersteund met het proteïne dieet van SLIMdiet. Daarna overgegaan naar gezonde voeding om goed op gewicht te blijven. Dus laat de zomer maar komen. 

FL

10 maart 2022, Ballancer

Last van rusteloze benen. Ja dat “had” ik. Ik zeg met name “had”, want ik heb een kuur in de Ballancer afgerond en wat was dat fijn, nee, super fijn. Ik kan weer slapen zonder last van mijn benen te hebben. Zonder twee of drie keer uit mijn bed moeten stappen omdat m´n benen zo zeer deden. Ik blijf dit zeker onderhouden 1 keer in de week. Dank je wel Jacqueline.

GK

26 november 2021, Virtuele maagband

Ik was al bij de specialist geweest om te kijken of ik in aanmerking kwam voor een maagverkleining. Ik had al zo veel geprobeerd. Niets, maar dan ook niets had geholpen. Een paar kilo eraf en dat was het dan. Zo kon het echt niet doorgaan. Er moest iets gebeuren. Maar achter de operatie stond ik eigenlijk helemaal niet. Ik ben verder goed gezond en dan gaan ze in mijn gezonde lichaam snijden. 

Ik heb veel op internet gelezen en uitgeplozen tot ik op fb een bericht las van de virtuele maagband. Misschien is dat de oplossing voor mij, dacht ik toen. Ik heb een afspraak gemaakt om eens te gaan luisteren of dat iets voor mij zou zijn.

Jacqueline heeft het heel goed uitgelegd. We zijn er aan begonnen en ik ben goed afgevallen, heb nu bijna mijn doel bereikt. Ik heb mijn leefstijl veranderd, ik kan weer naar me zelf kijken in de spiegel wat ik voorheen echt niet kon. De energie die ik nu heb, had ik jaren niet meer gevoeld. Wat ben ik blij dat ik de advertentie van De Afslank Studio tegen kwam.

Jacqueline, super bedankt voor al je hulp.

XXX K. 

2 november 2021, SLIMdiet en gezonde voeding

Ik was al jaren aan het afslanken, zoals veel mensen denk ik wel doen. Een paar kilo´s eraf en het dubbele er weer aan. Ik bleef jojo-en. Maar haalde nooit mijn doel. Via, via kreeg ik een visite kaartje van De Afslank Studio. Heb heel lang getwijfeld en na mijn vakantie heb ik toch maar eens een afspraak gemaakt.

Wat een fijn gesprek was dat. Ik had voor het eerst het gevoel dat ik begrepen werd en dat er echt iemand tegenover me zat die naar mij luisterde. Wat heeft deze vrouw mij goed geholpen en ze helpt me nog steeds want ik heb mijn streefgewicht nog niet gehaald. Maar ik voel me zo goed. Veel meer energie. 

Dank je wel.

GK.

27 september 2021, Ballancer

Last van rusteloze benen? Ja, dat had ik. Na een aantal behandelingen in de Ballancer was dat vervelende gevoel weg, ja, echt weg. Ik kon het niet geloven. Geen gekriebel en gewiebel meer. Nu 1 keer in de week onderhouden en dat is echt even mijn “me time”. Ik kijk daar echt even naar uit, heerlijk ontspannen, genieten. 

L. 

15 september 2021, Virtuele Maagband

Niet meer weten wat je moet doen om van je overtollige kilo´s af te komen. Alles al geprobeerd maar vaak voor korte duur. Motivatie weg en daar zijn de kilo´s weer. Ik wist het echt niet meer. Stond op het punt om drastische maatregelen te gaan nemen maar kwam een advertentie tegen van De Afslank Studio.

Werd nieuwsgierig …… en ja het resultaat is er. Wauw, wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Dit had ik in mijn stoutste dromen niet verwacht dat dit zou gaan lukken. Ik heb het gewoon gedaan. Ik zie me weer graag in de spiegel. Kan weer kleding aan die ik graag aan wil. Ik blijf goed op gewicht en ja, ik zondig wel eens maar dat mag ook. Zo is het ook goed vol te houden. Ik raad het echt iedereen aan. Dank je wel lieve Jacqueline. 

W.

6 juli 2021, Ballancer

Via, via heb ik Jacqueline leren kennen. Mijn knie pijnen zijn ondragelijk (2 halve nieuwe knieën). Dokters konden mij geen ondersteuning bieden in mijn zware fulltime job als poetsvrouw. Dankzij dit pak, de Ballancer, zijn al mijn pijnen verdwenen en kan ik dus weer aangenaam leven. Jacqueline is bovendien een zeer aangename, lieve vrouw met het hart op de juiste plaats. Bedankt Jacqueline.

Liefs Martine D.

26 maart 2021,  Afvallen met de Virtuele Maagband en gezonde voeding

Had je mij een paar maanden geleden gezegd dat ik 16 kilo zou kwijtraken, zou ik je nooit geloofd hebben. Zou je erbij gezegd hebben dat ik lekker zou eten en er ook bij zou bewegen, zou ik je voor gek verklaard hebben. Ik zou voor altijd die dikke blijven. Moe, futloos, uitgeput. Misschien nog één poging. Mijn laatste hoop……..

En kijk nu!  Ik voel me zoveel beter, ik heb meer energie en ik ben vrolijker! Ik eet gezond en veel!

Het zou niet gelukt zijn zonder Jacqueline. Haar kennis, haar raad en haar steun. Ik ben zo dankbaar. Dat ik terug naar mezelf kan kijken in de spiegel is het mooiste geschenk dat ik mezelf kon geven.

CK.

9 oktober 2020, SLIMdiet

Met de Corona was ik echt wat kilo´s bijgekomen en daar wilde ik snel vanaf want ik voelde me echt niet goed in vel. Ik had al vaker de advertenties gezien op fb van De Afslank Studio met SLIMdiet. Ik heb een afspraak gemaakt en ben gestart met het assortiment box van SLIMdiet. Zo kon ik alle producten eerst eens proeven. Na de eerste week was ik al 2,5 kg afgevallen. Ik was super blij.

Wekelijks kwam ik bij Jacqueline om mij te laten wegen en na elke week was ik weer gewicht kwijt. Ik liep elke week met een big smile naar buiten. Ik heb nu mijn doelgewicht behaald. En ik wordt nog steeds begeleid door Jacqueline met gezonde voeding zodat ik niet terug ga naar mijn oude gewoontes. Ik ben zo blij dat ik van mijn Corona kilo´s, en zelf iets meer, af ben. Super bedankt!

F.

21 september 2020, gezonde voeding

Van het ene dieet naar het andere dieet. Het één was nog beter als het ander, zeiden ze. En  ik begon er steeds weer met goede moet aan maar na een periode stond ik weer stil en stopte ik weer want ik kon het gewoon niet vol houden. Ik was het allemaal moe gegeten. Ik wilde niet meer diëten, ik wilde gewoon lekker eten en genieten. Maar hoe moest ik dat doen, ik had overgewicht waar ik graag vanaf wilde.

Door toeval kwam ik op de website van De Afslank Studio terecht en daar zag ik verschillende mogelijkheden en ik kon een vrijblijvende afspraak maken. Ik heb de stap gewaagt, want wat had ik te verliezen. Ik heb een heel fijn en goed gesprek gehad met Jacqueline. Ze heeft me ook goed geadviseerd.

Ik ben koolhydraat arm gaan eten onder begeleiding van Jacqueline. Een wekelijks weegmoment en ik kan lekker en gezond eten zonder het idee te hebben dat ik op dieet ben. Heerlijk. Ook de heerlijke recepten en de tips die Jacqueline me geeft zijn erg fijn.

Ik ben al heel wat kilo´s kwijt, waar ik super blij mee ben. En als mensen om mij heen vragen met welk dieet ik nu weer bezig ben dan zeg ik altijd “ik ben niet op dieet, ik eet alleen geen koolhydraten meer, dit doe ik onder begeleiding van Jacqueline, van De Afslank Studio”. 

Ik heb zoveel energie gekregen, ik voel me zo goed.  Ik heb nog een paar kilo´s te gaan maar ook dat gaat me lukken met de goede begeleiding en ondersteuning van Jacqueline. Alvast super bedankt Jacqueline.

SL

18 augustus 2020

Hypnose werkt!

Al mijn hele leven sukkel ik met mijn overgewicht en heb al menig pogingen ondernomen om te vermageren. Alles geprobeerd: diëtiste, shakes, WW, soepdieet, ….. Ik viel wel af maar ze kwamen er net zo snel weer bij en meer. Waarschijnlijk heel herkenbaar voor velen.

Op 10-6-2020 heb ik de beslissing genomen om me te laten hypnotiseren bij De Afslank Studio. Geloofde ik erin? Absoluut niet en stond er zeer twijfelachtig tegenover. Mijn grootste probleem was koeken, chips en nootjes. 3/4 van de dag leefde ik vreselijk ongezond! Ik kende geen grenzen meer en at de hele dag door ongezond.

Na een intake gesprek met  Jacqueline voelde ik me volledig op mijn gemak en besloot ik om het een kans te geven. De beste beslissing die ik ooit genomen heb! Mijn drang om koeken en chips te eten is volledig verdwenen vanaf dag 1.

Nu bijna 2 maanden later ben ik trots om te kunnen zeggen dat ik al 12 kilo afgevallen ben, ondersteund door een dieet. Nu kan ik het perfect volhouden en kom ik niet steeds in de verleiding naar zoetigheid.

Dank je wel Jacqueline, je hebt mijn leven grondig veranderd!

Ingrid Rutten

18 februari 2020, afvallen met de Virtuele Maagband en gezonde voeding.

In december was ik op een punt aangekomen dat ik niet meer kon verbloemen dat ik echt te veel kilo´s bij me had, en dat ik er nu echt werk van moest gaan maken om af te gaan vallen. Ik had al vaker de reclame van de Afslank Studio voorbij zien komen maar eigenlijk altijd genegeerd. Eind december toch de telefoon gepakt en een afspraak gemaakt, ik dacht ik ga toch eens luisteren hoe ze werkt en of ze mij kan helpen met mijn eet en snoep verslaving. Wat een fijn gesprek was dat, ze nam er echt de tijd voor en luisterde naar mijn verhaal.

Ik ben half januari gestart, na de feestdagen, met de Virtuele Maagband en gezonde voeding en ben nu al ruim 8 kilo afgevallen, echt fantastisch. Ik voel me veel energieker, wandel elke dag ruim een half uur, eet gezond en kleinere porties en heb geen behoefte meer aan snoep. Wat een hypnose sessie al met je kan doen, echt fantastisch.

Ik ben er nog lang niet, ik heb nog heel wat kilo´s te gaan maar met de goede begeleiding en de Virtuele Maagband gaat het echt heel goed en is het ook geen straf om dit vol te houden. Ons hele gezin is veel gezonder gaan eten, en vaak wandelen ze gezellig met me mee. Dit is voor ons allemaal super positief. Ik kan het iedereen aanraden. 

V

20 januari 2020, afvallen met de Virtuele Maagband en gezonde voeding.

Ik was het spuugzat, ik was al jaren aan het worstelen met het “jojo-effect”. Ik begon stilletjes aan, te vrezen, dat het voor altijd was, tot ik hoorde van de Virtuele Maagband. De effecten van een maagband zonder de nadelen. Het klonk op het eerste zicht te mooi om waar te zijn. Echter wou ik het wel een kans geven.

Meteen na de eerste sessie merkte ik een groot verschil. De drang naar het snoepen was volledig weg, ik dronk meer water, ik bewoog meer en jawel, ik slankte af zonder moeite. Geen vreselijk dieet, wel mijn leefstijl aangepast maar geen frustraties. Enkel een fijn gevoel van voldoening. Een week later zag ik het effect en was ik overtuigd. Nog steeds slank ik verder af en geniet van elke dag. Jammer dat ik dit niet eerder wist. Ik ben nog niet klaar met mijn sessies maar ik kan het iedereen aanraden.  Bedankt Jacqueline. 

HS

8 januari 2020

Ik was klaar met al die overtollige kilo´s, al van alles geprobeerd maar steeds weer terug naar af en vaak weer wat meer. Eind augustus 2019 gekeken met de huisarts of ik in aanmerking zou komen voor een operatie, maar dat was niet het geval. Dan toch op eigen kracht weer de strijd tegen de kilo´s aangaan. Dat lukte me niet meer, ik kon het niet meer opbrengen.

Eind september zag ik op fb een aantal keren een advertentie van  De Afslank Studio voorbij komen. Ik heb een vrijblijvende afspraak gemaakt, mijn probleem uitgelegd en we hebben samen een mooi plan van aanpak gemaakt. Wekelijks een weegmoment, als ik een moeilijk moment had, en dat waren er in het begin echt heel veel,  stuurde ik Jacqueline een berichtje en zij hielp me er weer door heen. 

Wat ben ik blij dat ik het avontuur met haar ben aangegaan, zonder haar had ik mijn doelgewicht niet bereikt. Ik ben nu het gelukkigste mens op de wereld, ik heb mijn doelgewicht bereikt en het allerbelangrijkste is dat ik het echt heel goed kan houden met alle goede tips. Super bedankt Jacqueline ik kan je iedereen aanbevelen.

ZH

25 september 2019

Heb van alles geprobeerd om af te vallen, maar niets was blijvend. Heb overwogen om een maagverkleining te laten doen, maar door een collega toch overgehaald om eens bij de Afslank Studio te gaan luisteren. Ben blij dat ik dat gedaan heb want ik ben, met SLIMdiet, in 3 maanden tijd  25 kg afgevallen en ben nu al 6 maanden stabiel. En dit allemaal dankzij Jacqueline. Ze heeft me super goed geholpen door alle moeilijke momenten. Ook de combinatie SLIMdiet en de Ballancer is ideaal.

H.

9 juli 2019

Wat een dame is Jacqueline, ze staat je met raad en daad bij. Ben, met SLIMdiet,  17 kilo kwijt geraakt dankzij haar super coaching. En dan de Body Ballancer, door mijn fybro veel last van ontstekingen maar nu niet meer + strakker in mijn vel en meer energie. Zeker een aanrader.

CL

2 juli 2019 

Wauw wat ben ik blij, 14 kilo kwijt met SLIMdiet en de fantastische coaching van Jacqueline. Ook bij mijn moeilijke momenten was ze er voor mij. Super, dank je wel.

G vH 

14 maart 2019

Na jaren goed op mijn gewicht te hebben gezeten (in 2008, 15 kg afgevallen met proteïne dieet) was ik na een moeilijke periode van langdurige ziekte, weer wat kilo´s aangekomen. Ben verschillende keren zelf begonnen met afvallen maar was de moed wat verloren.

Tot Jacqueline, ik ken haar al jaren, zei; als je wil kan ik je helpen. Ik heb meteen ” ja” gezegd en ben begonnen met een gezonder eetpatroon, koolhydraat arm. Ik had weer een stok achter de deur. De overtollige kilo´s vlogen eraf. Ik ben nu mooi op mijn streefgewicht. Ben nu veel bewuster bezig met voeding, eet heel lekker en gezond en blijf mooi op mijn gewicht. Zonder de hulp van Jacqueline was me dit niet gelukt!  (en was ik nog steeds aan het jojo-en)

C

Ervaringen bedank boeket. De Afslank Studio

5 januari 2019 

Body Drain Ballancer

Ik had zeer veel last van mijn benen, spataderen. Zeer vermoeide en zware benen. Ik heb een staand beroep, dus erg lastig en pijnlijk. Eerst geopereerd en daarna heel veel geprobeerd, crémes gesmeerd, speciale kousen laten aan meten, etc, etc.  Het hielp altijd maar heel even. I

k zag al meerdere keren de advertentie van De Afslank Studio voorbij komen met de Body Drain Ballancer maar dacht dat zal wel weer z´n verkoop praatje zijn. Toch heb ik 4 maanden geleden een afspraak gemaakt om toch eens te luisteren wat het nou precies is en of het daadwerkelijk wel iets is wat zou helpen.

Jacqueline heeft me goed uitgelegd wat het allemaal voor mij zou kunnen gaan doen. Met een speciaal programma zou ik veel minder last hebben van mijn pijnlijke en zware benen, mijn bloedsomloop zou beter worden en de spataderen zouden na verloop van tijd ook minder zichtbaar zijn. Ik was heel sceptisch en heb er eerst nog goed over nagedacht en het  met mijn man overgehad.

Na drie dagen heb ik de knoop doorgehakt en heb Jacqueline terug gebeld voor een behandeling in de Ballancer. Wat was dat een heerlijke, ontspannen behandeling.  Ik kwam uit de Ballancer en had gelijk al veel minder last van zware en vermoeide benen. Ik heb twee keer een kuur van 10 behandelingen gedaan. Sindsdien kom ik bijna elke week in de Ballancer liggen voor onderhoud.

Ik heb echt veel minder last van mijn benen. Nee, mijn spataderen zijn niet weg maar zijn wel veel minder zichtbaar, mijn bloedsomloop is ook veel beter geworden, heb nu ook veel minder last van koude voeten.  

KS

10 november 2018

Ik was er helemaal klaar mee met mijn gewicht, elke keer dat gejo-jo. Elke keer kwam er wel weer iets meer aan kilo´s bij. Elke keer weer een teleurstelling. Beginnen met een dieet was niet zo moeilijk maar het volhouden dat was een zeer groot probleem. Geen stok achter de deur als het even niet zo goed ging. Dan dacht ik laat maar het lukt me toch niet.

Begin dit jaar zag ik op facebook al meerdere keren de advertenties van De Afslank Studio voorbij komen. Ik werd toch nieuwsgierig naar het geen wat ze te bieden hadden. Toch de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Toen is het in een sneltrein vaart gegaan.

Ik ben gestart met SLIMdiet en ben daarmee heel wat kilo´s kwijt geraakt, 16 kg, en Jacqueline heeft me daarna heel goed begeleid met gezonde voeding, koolhydraat arm. Mijn leefstijl heb ik aangepast. Beweeg dagelijks voldoende en eet elke dag lekker en gezond, en tot mijn verbazing eet ook mijn gezin regelmatig met mij mee. 

Ik ben nu al twee maanden op mijn streefgewicht ( 63 kg) en kom nog wekelijks bij Jacqueline om mij te wegen en dat beetje extra.  Super bedankt Jacqueline dat je me met al mijn ups  en vooral mijn downs zo goed hebt geholpen en begeleid. Zonder jou steun had ik dit niet voor elkaar gekregen en had ik me niet zo goed gevoeld als nu.

JS

12 juli 2018

Mijn route naar een gezonder gewicht…… ieder jaar werd ik wat zwaarder, had een strijd met mijn gewicht. De weegschaal stond dan ook onder de kast zodat ik hem niet zag.

Gewoon minder snoepen, Weight Watchers, Sonja Bakker, begeleiding vanuit de huisarts. Met alles begon ik heel enthousiast en dat ging ook goed voor de eerste weken, de kilo´s verdwenen maar ik had moeite met het vol te houden.

Op internet zag ik iets van SLIMdiet langs komen en dat sprak mij erg aan. Ben mij daar eens goed in gaan verdiepen en zo kwam ik bij Jacqueline terecht.

Jacqueline gaf mij het advies om met de SLIMdiet assortimentbox te beginnen. In deze box zitten 36 maaltijden en wat denk je……. ik zag resultaat ´´het werkte“. Vervolgens ging ik verder in een stappenplan, naar een blijvend gezond eetpatroon. Jacqueline begeleide mij hierin. Ze had altijd een luisterend oor, had ik even een dipje, ik kon haar mailen en/of bellen. Het hele traject heb ik op afstand gedaan.

Inmiddels ben ik 10 kg afgevallen en zit weer lekker in mijn vel.
Eet lekker en mijn gewicht blijft stabiel.

L.

21 juni 2018

Na jaren een jojo effect met mijn gewicht kwam ik via Google terecht bij De Afslank Studio, Jacqueline. Hier ben ik half april begonnen en de kilo´s verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ben inmiddels bijna 10 kg kwijt. Mijn BMI is weer perfect!!! Voel me 10 jaar jonger!!!!

Dank je wel Jacqueline voor de gezellige en prettige ondersteuning!!!!

Ps. het eten is lekker en de Ballancer is heerlijk ontspannend en houdt mijn vel lekker strak. Kortom het beste wat ik ooit heb kunnen doen qua afvallen en gewichtsbeheersing. (leeftijd 61 jaar)

26 april 2018

Ik ben Christel D. 50 jaar oud en na de feestdagen was ik mijn gewicht meer dan beu. Telkens zag ik de weegschaal een hoger cijfer weergeven tot ik op een punt kwam dat het voor mij genoeg was.
Op 2 januari 2018 gaf de weegschaal 81,1 kg weer en ik ben maar 1.60m. Dit was van het goede te veel!

Ik besloot eerst zelf op mijn eten te letten en heb dit eerst zelf een maand gedaan en verloor toen 2,5 kg. Maar ik ken mezelf en besloot om professionele hulp te zoeken om me te begeleiden om ook die stok achter de deur te hebben en in moeilijke tijden het ook te kunnen volhouden!

Op het internet vond ik De Afslank Studio en maakte een afspraak. Hier heb ik nog geen moment spijt van gehad. Professionele begeleiding voor weinig geld. Jacqueline maakt tijd voor een goed gesprek, heeft goede raad, geeft talrijke recepten mee die ik kon uitproberen, …. Kortom ik ben meer dan tevreden. Momenteel is het eind april en ben ik omwille van haar steun 15 kg lichter!
Van maatje 44 naar maatje 38!
Het is weer leuk om te gaan shoppen!