fbpx

Sukrin – Suikervervanger

De producten van Sukrin zijn zo natuurlijk en onbewerkt mogelijk.

De voordelen van de Sukrin suikervervangers:

  • 0 calorieën per gram
  • 100% natuurlijk product
  • veilig voor mensen met diabetes
  • smaakt en ziet eruit als suiker
  • tandvriendelijk

Sukrin produceert een grote variëteit aan natuurlijke en calorievrije suikeralternatieven op basis van erythritol. Het is een stof die van nature voorkomt in onder andere peren, meloenen en champignons. Het is een natuurlijke suikeralcohol uit de polyolen familie.

Erythritol wordt verkregen door fermentatie van glucose door een gist. Het valt onder de groep niet-intensieve zoetstoffen en is 100% natuurlijk. In tegenstelling tot intensieve zoetstoffen zoals aspartaam ondergaat erythritol geen chemische processen.  Het levert geen energie aan het lichaam, je krijgt hiermee dus geen calorieën binnen. 

Het is een zeer geschikte vervanger van suiker. Bovendien hebben ze dezelfde smaak als suiker en kunnen ze ook in dezelfde hoeveelheden worden gebruikt. Sukrin kan dus gebruikt worden in plaats van kristalsuiker voor in de thee of koffie maar het is ook zeer geschikt om mee te bakken. Het is een natuurlijk product zonder nare bijwerkingen. Overmatig gebruik kan echter wel een laxerende werking hebben. De smaak van Sukrin is iets minder zoet dan gewone suiker en geeft geen nasmaak. Je kunt er goed mee bakken omdat de smaak niet bitter wordt.

Sukrin is geschikt voor mensen die bewuster en gezonder willen eten. Voor mensen die bezig zijn met een dieet en hier toch graag een zoete smaak aan willen toevoegen. Doordat de suikervervangers geen koolhydraten bevatten, zijn deze zeer geschikt tijdens een koolhydraatarm dieet en het proteïne dieet.