Greensweet Stevia

Greensweet Stevia

Nu bij De Afslank Studio te verkrijgen, Greensweet Stevia.

Greensweet-stevia zoetstof is ideaal voor iedereen, inclusief mensen die op hun gewicht letten of mensen met diabetes en iedereen die van een natuurlijk zoetmiddellen gebruik wil maken.  Producten van Greensweet Stevia zijn puur natuur. Enkel zuivere Stevia met een hoog percentage aan stevioglycosiden (98%) zonder toevoeging van kunstmatige zoetstoffen.

Greensweet Stevia kan gebruikt worden als een vervanger van suiker en kunstmatige zoetstoffen in onder andere koolzuurhoudende dranken,shakes en smoothies, desserts, jam, gebak en koekjes, koffie en thee, melk en water! Vloeibare Greensweet-stevia is verkrijgbaar in naturel en 18 smaken en daardoor nog makkelijker te gebruiken.

Vloeibare Stevia

Voeg enkele druppels vloeibare Greensweet-stevia aardbei, framboos, druif of citroen toe aan uw glas water en geniet van heerlijke limonade! Zonder suiker, calorieën, problemen met uw bloedsuikerspiegel of tandbederf. Of maak heerlijke calorievrije chocomel door enkele druppels vloeibare Greensweet-stevia chocolade aan melk toe te voegen. Verantwoord genieten!

Nieuwsgierig hoe je greensweet stevia nog meer kunt toepassen?

Je kunt Greensweet Stevia ook eenvoudig in talloze ontbijt gerechten, voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten en hapjes en tussendoortjes verwerken.

Greensweet Stevia heeft een ruim assortiment Kristallen en poeders om te koken en bakken. Alle “suikers” zijn GMO vrij en van de hoogste kwaliteit en blijven stabiel tot 200 graden.

(GMO staat voor genetically modified organism en wordt ook wel GGO genoemd (genetisch gemanipuleerd organisme))