fbpx

Slimdiet beheersen van je gewicht

Overgewicht?

Hoe ontstaat overgewicht?

De uitspraak : ieder pondje gaat door het mondje… kent iedereen wel toch?

Het is echt zo. Door een verkeerde levensstijl werken we meer calorieën naar binnen dan dat we verbranden en daardoor wordt de energiebalans verstoort. Het overschot wordt opgeslagen als vet en geeft overgewicht.

Een afslankprogramma is een hulpmiddel om ons lichaam opnieuw in te regelen. De kunst is om dit daarna zo te houden. Daarvoor is het nodig dat je zelf bewust bent van jou gedragingen en gewoonten.

Afvallen met behulp van Slimdiet

Diëten werkt niet als het voelt als een gevecht of straf. Slimdiet is daarom gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. Het geheim van dit concept zijn de smakelijke gerechten die een verzadigd gevoel geven. Deze zorgen ervoor dat je afvalt op de juiste plekken en geen spiermassa, maar vet verliest.

Slimdiet is een eiwitdieet en bestaat uit 36 gerechten waar je uit kunt kiezen. Lekker overzichtelijk. Je weet precies wat je moet doen en wij motiveren, stimuleren en sturen je in de juiste richting. Slimdiet is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Het Programma?

De Afslank Studio hanteert het Slimdiet programma:

  1. Tijdens stap 1 eet je vijf Slimdiet-maaltijden (zie Slimdiet assortiment) per dag, gecombineerd met groenten.
  2. Bij stap 2 schakel je voor de avondmaaltijd over op vlees of vis, met groenten.
  3. Als je aan stap 3 begint, ben je al bijna op je streefgewicht. We helpen je nu om geleidelijk afscheid te nemen van het dieet. En te werken aan een blijvend gezond eetpatroon.
  4. Bij stap 4 raak je de laatste kilo’s kwijt. Stap 4 is erop gericht om het behaalde streefgewicht ook daadwerkelijk te behouden. Ben je klaar om de nieuwe jij in de spiegel te zien, voor de Slimdiet kosten hoef je het niet te laten.

Het Slimdiet programma bestaat uit vier stappen waarin je het complete eiwitdieet volgt en uiteindelijk weer naar normale voeding toewerkt. In de stappen 1 en 2 zal je gewichtsverlies het grootst zijn. Dit doe je door de Slimdiet maaltijden te nuttigen, gecombineerd met salades en groenten. Dat lijkt moeilijk, maar is juist het meest eenvoudige gedeelte van het Slimdiet programma. Als je de stappen 1 en 2 met succes hebt doorlopen ben je dus al bijna van je overgewicht af! De stappen 3 en 4 zijn echter ook erg belangrijk. In deze stappen brengen wij je namelijk terug naar normale voeding. Bij de assortimentbox ontvang je een gebruikershandleiding met verdere uitleg over de 4 stappen van het dieet.

Immers: afslanken is één, maar daarna op gewicht blijven is het belangrijkste.

 

Overgewicht? SLIMdiet Afslankprogramma bij De Afslank Studio
https://www.deafslankstudio.be

De lekkere gerechten, de kleinere kledingmaat, de complimentjes van vrienden.

Er zijn genoeg redenen om voor Slimdiet te kiezen. Maar de belangrijkste reden? Dat ben jij!

Door het ruime assortiment van Slimdiet is er altijd iets lekkers voor ontbijt, lunch, dinner of iets heerlijks voor tussendoor te vinden en te bestellen bij De Afslank Studio. Met behulp van de voedingscoach, zal je op het gewenste gewicht komen en blijven.

Geïnteresseerd, maak een afspraak of bel me gerust, 0471-582351